Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Προφίλ

Το ηλεκτρονικο καταστημα  Homepassion.gr  προσφέρει τις υπηρεσίες στο στο χώρο του οικιακού ιµατισµού  από το 2000 και εξειδικεύεται στις εφαρμογές όλων των υφασμάτων.

   Με μοναδικό σκοπό την καλή ποιότητα και την πρωτοπορία στο design τα προϊόντα που διαθέτουμε αποτελούν τη κορυφαία επιλογή υψηλής αισθητικής & ραπτικής των μεγαλύτερων επώνυμων οίκων, σε μια ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ανάλογα µε τα προστάγματα της μόδας και τις ανάγκες της κάθε εποχής.

    Καθ’ όλη την πορεία μας διακρινόμαστε για τις υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε στην ποιότητα. 

  
Το ηλεκτρονικο καταστημα  homepassion.gr  δεν επαναπαύεται σε αυτή της την επιτυχία, εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας διαρκώς, ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας, σε χρώματα, υφάσματα, σχέδια και αξεσουάρ µε στόχο το καλύτερο αισθητικά & ποιοτικά αποτέλεσμα των προϊόντων που διαθέτουμε.

   Φτιαγμένα µε σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο ικανοποιούν και καλύπτουν πλήρως και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις προσφέροντας την ευχαρίστηση στους πελάτες µας να ξεχωρίζουν.

   Τα τελευταία χρόνια επεκτείναμε τη συλλογή μας με παγκοσμίως γνωστών  ονομάτων (Brand Names), στο χώρο του οικιακού ιµατισµού.

Οι βασικές αρχές μας είναι:

  •     Διάθεση προϊόντων καλής ποιότητας.
  •     Πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση.
  •     Προτεραιότητα µας παραμένει η υπόσχεση να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.


 Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.