ΣΤΡΩΜΑΤΑ

  1. Αρχική
  2. ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
  3. ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΣΤΡΩΜΑΤΑ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΣΤΡΩΜΑ PRIME NEW

Στρώμα PrimeΗ άνεση των ονείρων σας σε προσιτή τιμή! Ύφασμα ζακάρ καπιτονέ. Βάτα πολυεστερική τύπου Dacron 200gr/m2 Αφρώδες υλικό πάχους 0,5cm  Σκληρό φίλτρο σκούρο για την απορρόφηση της υγρασίας. Τελάρο τύπου Bonnel Springs, πάχους σύρματος 2,3 με 5 σπείρες ύψους 13,5cm και 345 ελατήρια για διάσταση στρώματος 160x200 και περιμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό.Ύψος στρώματος: 20cm (Οι διαστάσεις του στρώματος ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1cm, λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος)Εγγύηση: Δεν διατίθεταιΔεν Διαθέτει φερμουάρ ..

99,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,64€

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 90x190 cm - ROCK - COMFORT STROM

Στρώμα RockΗ άνεση των ονείρων σας σε προσιτή τιμή! Βάτα λευκή πολυεστερική, υποαλλεργική που προσφέρει ελαστικότητα και σωστό εσωτερικό αερισμό του στρώματος.Εξειδικευμένος αφρός τελευταίας τεχνολογίας ειδικά μελετημένος για την χρήση καπιτονέ.Ελατήρια τύπου bonnel πάχους σύρματος 2,4mm με 374 ελατήρια σε διάσταση 160 x 200. Μονωτικό φίλτρο από βαμβακερές ίνες για την μόνωση πάνω από τα ελατήρια.Αφρώδες υλικό εξελιγμένης τεχνολογίας που επιτρέπει τον αερισμό του στρώματος στο εσωτερικό του. Παρέχει και άριστη επαναφορά.Αφρώδες υλικό μεγάλης πυκνότητας για την περιμετρική στήριξη του στρώματος.Ύψος στρώματος: 26cm (Οι διαστάσεις του στρώματος ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1cm, λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος) Εγγύηση: 5 χρόνια Διαθέτει φερμουάρ *Για μήκος μεγαλύτερο των 2m, ισχύει επιβάρυνση  επί της τιμής.  ..

176,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 141,94€

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ULTRA 90x190 cm COMFORT STROM

Ανατομικό Ορθοπεδικό Στρώμα ULTRA Η άνεση των ονείρων σας!Ύφασμα με αντιβακτηριδιακή επεξεργασία καπιτονέ. Βάτα λευκή πολυεστερική, υποαλλεργική που προσφέρει ελαστικότητα και σωστό εσωτερικό αερισμό του στρώματος.Εξειδικευμένος αφρός τελευταίας τεχνολογίας ειδικά μελετημένος για την χρήση καπιτονέ. Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων που επιτρέπουν την επιμέρους ελαστικότητα, παρέχουν υψηλό βαθμό στήριξης και ρυθμίζουν την κατανομή της πίεσης από το βάρος του σώματος εξασφαλίζοντας ατομικότητα. 760 ελατήρια στο 160 x 200 cm πάχους σύρματος 1,9mm και ύψος 14cm. Αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής προσφέρει ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και συμπεριφορά του στρώματος. Αφρώδες υλικό μεγάλης πυκνότητας για την περιμετρική στήριξη του στρώματος.Ύψος στρώματος: 28cm (Οι διαστάσεις του στρώματος ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1cm, λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει ..

344,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 277,42€

ΣΤΡΩΜΑΤΑ